Naar Archief 2016                                                                                                Naar Archief 2015

Afscheidsreceptie tandarts Harry Meursing.

Na 38 jaar tandarts te zijn geweest in Middelstum nam Harry Meursing op zaterdagmiddag 16 januari afscheid van zijn cliënten. Het is mooi geweest, aldus de altijd bevlogen tandarts Harry Meursing. Ik kan met een gerust gevoel afscheid nemen nu ik weet dat er een opvolger is voor mij in Middelstum.

17012016AfscheidMeursing-1

Ik heb een prachtige tijd gehad hier in Middelstum aldus Meursing. Niet eerdereen stond altijd te juichen als ze naar de tandarts moesten. Maar Harry met zijn geweldige verhalen stelde je altijd wel op je gemak zodat het bezoek achteraf gezien altijd reuze meeviel volgens één van de bezoekers die afscheid kwam nemen. 

17012016AfscheidMeursing-2

Tijdens de afscheidsreceptie die gehouden werd in het koetshuis van Ewsum waren onze fotograaf en cameraman aanwezig en legden het afscheid voor u vast. Klik HIER om de fotoreportage te bekijken. Om het videoverslag te zien klik op de knop video bekijken hieronder.

Video bekijken MTV klein

Bron: Team Middelstum-info (17 januari 2016) foto toestel Janneke van der Laan