Naar Archief 2016                                                                                                Naar Archief 2015

Opnieuw bezoekersrecord voor Middelstum-info.
En daar zijn we blij mee.

Opnieuw een nieuw record voor Middelstum info. In 2015 had deze site maar liefst 385.000 unieke bezoekers. Dat is een gigantisch aantal en daar zijn we natuurlijk erg blij mee. In 2015 werden er 757 artikelen geplaatst en 36 filmpjes. We zijn iedereen natuurlijk erg dankbaar voor het sturen van berichtjes en foto’s. Want zonder uw hulp komen we natuurlijk niet ver. Ons motto is niet voor niets: Middelstum-info voor iedereen door iedereen...

We hopen dan natuurlijk voor dit nieuwe jaar op nog meer artikelen en nog meer bezoekers. Ons streven is om in november 2016 de 400000 ste unieke bezoeker te verwelkomen.

03012016Bezoekersrecord-3

We zijn natuurlijk onze donateurs en sponsoren (en hoofdsponsors) erg dankbaar voor hun financiële steun. Zonder deze steun is het niet mogelijk om als site te kunnen bestaan. Er komen gelukkig regelmatig nieuwe sponsoren bij maar er vallen ook sponsoren af en dat baart ons toch wel enige zorg. Daarom een oproep aan bedrijven en ondernemers uit Middelstum en omgeving: Nog geen sponsor van Middelstum-info? Voor slechts 20 euro per jaar ondersteunt u ons en kunnen we doen wat we al bijna 15 jaar lang doen: Het laatste nieuws uit Middelstum voor u brengen.

03012016Bezoekersrecord-2

Sponsoren hebben ook recht op publiciteit op onze nieuwspagina. Exclusief nieuws en leuke berichten worden op de nieuwspagina gezet. (Denk aan de rubriek Bedrijf in the picture). De kans is dan heel groot dat zeker 1000 mensen dat bericht dan lezen. Betere reclame kunt u zich toch niet wensen?

Belangstelling om donateur of sponsor te worden? Stuur ons een mailtje of bel even op dan maken we het in orde of geven wat meer informatie.

03012016Bezoekersrecord-1

Maar eerst willen we als redactie genieten van dit bezoekersrecord. We hopen u ook in 2016 weer veel leuke nieuwtjes te brengen.

En natuurlijk wensen we iedereen een heel gezond en gelukkig nieuwjaar!

Bron: Team Middelstum-info (3 januari 2016) foto toestel Jannes Klaassen