Naar Archief 2016                                                                                                Naar Archief 2015

Jeugd vermaakt zich op kunstijsbaan Kardinge.

Nog geen winterse temperaturen in Middelstum. Dus ook de ijsbaan nog niet open. Toch konden de jeugdleden van IJsvereniging IJsbaan Middelstum zich zaterdagmiddag uitleven. En wel op het kunstijs van Kardinge te Groningen. De leden van de KNSB-verenigingen konden gebruik maken van deze gratis mogelijkheid om het schaatsen eens uit te proberen.

03012016Jeugdschaatsen-1

Vijfenveertig jeugdige leden van IJsvereniging IJsbaan Middelstum trokken de schaatsen aan. Om half vier vertrokken de meeste schaatsers vanaf het clubgebouw bij de ijsbaan te Middelstum. Anderen gingen rechtstreeks naar het sportcomplex Kardinge. Vanaf vier uur konden de kinderen van start gaan om zoveel mogelijk stempels op hun stempelkaart te krijgen. Waar de één fanatiek op jacht ging naar zoveel mogelijk ronden ging de andere rustig in het rond. Aan de kant was het ook voor de aanwezige toeschouwers een gezellig happening. Om zes uur kwam er een einde aan het evenement en gingen de deelnemers met een medaille op zak tevreden huiswaarts.

03012016Jeugdschaatsen-2

De aanwezige bestuursleden van IJsvereniging IJsbaan Middelstum spraken na afloop samen met de andere organiserende verenigingen en de KNSB van een zeer geslaagde opening van 2016.

Middelstum-info was erbij en maakte voor u een FOTOVERSLAG.

Bron: Team Middelstum-info (3 januari 2016) foto toestel Abe Kampen