Naar Archief 2016                                                                                                Naar Archief 2015

Leerlingen nemen afscheid van "oude" school.

De kinderen, leraren en oud leerlingen van de Wicher Zitsemaschool hebben woensdagavond 21 december afscheid genomen van het oude onderkomen aan de Boerdamsterweg. Onder muzikale begeleiding van de Blauw Bloezen werd er een bezoek gebracht aan de nieuwe school die even verderop tijdelijk neer is gezet.

23122016-WicherZitsema-1

Na toespraken van onder andere wethouder Bé Schollema van de gemeente Loppersum, directeur Trijnie Tuil van de Wicher Zitsemaschool en een woodvoerder van Noorderkwatier werd de deur rond 18.15 uur op slot gedraaid door de jongste en oudste leerling van de school. Iedereen liep daarna naar het gebouw even verderop in de straat waar de leerlingen na de kerstvakantie worden gehuisvest.

23122016-WicherZitsema-2

Het is een prachtige school geworden, daar was iedereen het wel over eens. Hoelang de leerlingen in dit gebouw les gaan krijgen is mede afhankelijk wanneer de bouw van het kindcentrum, welke op de plek van de oude MULO/lagere school aan de Zuiderstraat komt, klaar zal zijn.

23122016-WicherZitsema-3

Onze fotograaf was tijdens het afscheid van de oude en bezoek aan de nieuwe school aanwezig en maakte een FOTOVERSLAG.

23122016-WicherZitsema-4

Bron: Team Middelstum-info (23 december 2016) foto toestel Janneke van der Laan