Naar Archief 2016                                                                                                Naar Archief 2015

Zeer succesvolle kerstwandeling.

Op zaterdagavond 17 december werd er in de velden rond Ewsum voor de derde maal een kerstwandeling georganiseerd. Het was al een paar jaren geleden dat deze wandeling werd gehouden.

18122016-Kerstwandeling-1

Een aantal enthousiastelingen vond het een goed idee om deze mooie wandeling zo vlak voor de kerst nogmaals te organiseren. Via een prachtig verlichtte route (meer dan 700 kaarsjes netjes verstopt in glazen potjes) ging iedereen die dat wilde op weg naar Bethlehem. Maar om daar te komen moest je wel worden ingeschreven. Onderweg beleefde je het kerstverhaal. Natuurlijk waren er herders en was er een Engelenkoor die iedereen die het maar wilde horen vertelde over hetgeen er gebeurd was in Bethlehem. En als je naar Bethlehem wilt kom je langs de stal met opnieuw een echte baby die voor Jezus mocht spelen. Indrukwekkend en mooi.

18122016-Kerstwandeling-2

Uiteindelijk kwam iedereen terecht bij sfeervolle kerstmarkt waar er voor iedereen iets lekkers was. Een zeer succesvolle wandeling met een groot aantal bezoekers. Volgens schatting zeker 700 want de traktaties waren bijna allemaal op.

18122016-Kerstwandeling-3

Zeker een activiteit om over twee jaar te herhalen want het geeft je wel een heel mooi gevoel zo vlak voor kerst. De complimenten aan de organisatie die dit in toch relatief korte tijd durfde te organiseren.

18122016-Kerstwandeling-4

Onze fotografen en cameraman waren tijdens deze kerstwandeling aanwezig en maakten voor u een mooi FOTOVERSLAG en VIDEO-OPNAMES.

Bron: Team Middelstum-info (18 december 2016) foto toestel Jannes Klaassen & Janneke van der Laan