Naar Archief 2016                                                                                                Naar Archief 2015

Het zit er op. Herinrichting Middelstum afgerond.

Na ruim 3 jaar van opgebroken wegen zit de klus van de herinrichting van Middelstum er sinds gistermiddag op. Firma Elzinga uit Uithuizermeeden is momenteel bezig om alle materiaal op te ruimen. Alles ziet er weer tip top uit in Middelstum, of toch niet?

 15122016-Herinrichting-1

In een eerder nieuwsartikel riepen wij onze bezoekers op om hun op of aanmerkingen mbt de herinrichting aan ons door te geven. Een aantal heeft inmiddels gereageerd. Alles is erg mooi geworden in het centrum van het dorp staat in één van deze reacties te lezen, maar hoe zit het met andere straten in Middelstum? De straat waarin ik woon (Klaproosstraat) is namelijk op diverse plaatsen fors verzakt waardoor de riolering (te) vaak verstopt zit. Uw Riool staat hier regelmatig in de straat om de problemen hier op te lossen, dit moet toch ergens wegkomen?

15122016-Herinrichting-2

Een andere inzender heeft het over de Florastraat waar de weg er volgens zijn reactie ook niet best in ligt. De straat waar het meeste verkeer door rijdt ligt er dan nu na alle nieuwe wegen het allerbelabberst bij. Na een regenbui liggen er behoorlijke plassen water en als er auto's doorheen rijden spuit het water bij ons tegen de ramen aan. Beide inzenders vragen zich af of de gemeente hier ook iets aan gaat doen en nodigt ze van harte uit om eens een keer te komen kijken.

15122016-Herinrichting-3

We gaan begin volgend jaar alle reactie's die bij ons zijn binnengekomen doorsturen naar de gemeente. Heeft u op of aanmerking over de staat van uw straat, trottoir of riool stuur uw reactie (eventueel met foto's) naar ons op voor 31 december 2016. Klik daarvoor op Contact welke bovenaan iedere pagina staat.

Van de laatste werkzaamheden in ons dorp maakte onze fotograaf voor u een FOTOVERSLAG.

Bron: Team Middelstum-info (15 december 2016) foto toestel Janneke van der Laan