Naar Archief 2016                                                                                                Naar Archief 2015

Ondanks de kou toch aan de slag.

Het vriest dat het kraakt. De laatste dagen is het kwik behoorlijk onder nul geweest (tot wel -9) in de nachten. Ondanks de vorst is men toch begonnen met de werkzaamheden aan de Delleweg. De entree van het dorp zal aan het einde van deze week aangepast zijn. Er zal een langere wegversmalling worden aangelegd om de verkeersveiligheid te vergroten.

07122016Werkzaamheden-Delleweg 

Medewerkers van het bedrijf Elzinga welke de werkzaamheden uitvoeren moeten de kou trotseren. Petje af voor deze mensen die ondanks de vorst stug door blijven gaan. De werkzaamheden geven ook verkeershinder wat helaas niet te vermijden is. Bewoners van met name de Boerdamsterweg klagen over het verkeer wat nu deze weg gebruikt als sluiproute. Het advies/verzoek is om over de Fraamklapsterweg te rijden om de overlast in het dorp zoveel mogelijk te bepreken. Wij gingen op pad en maakten op maandag 5 en dinsdag 6 december enkele foto's welke u HIER kunt bekijken.

Bron: Team Middelstum-info (7 december 2016) foto toestel Jaap en Janneke van der Laan