Naar Archief 2016                                                                                                Naar Archief 2015

Klimaatgroep Stars niet opgewassen
tegen Enjoy & Deploy Taverzo.

Klimaatgroep Stars ging afgelopen zondag op bezoek bij regerend landskampioen Enjoy & Deploy Taverzo in Zoetemeer. De Middelstumers speelden zondag zonder de Pool Kamil Tomaszuk die door ontbrekende resultaten in de laatste paar wedstrijden gepasseerd werd voor deze ontmoeting. In zijn plaats speelde “good old” Jan Tammenga.

27042016KlimaatgroepStars

Na de stunt van Klimaatgroep Stars in het thuisduel tegen de regerend landskampioen, die gewonnen werd met 4-2 door de Middelstumers, waren alle ogen gericht op het resultaat van deze wedstrijd in Zoetemeer. Stephan Tromer opende de middag tegen Jan Tammenga en wist na verlies van de eerste 2 games de volgende 3 wel te winnen waardoor de landskampioen op een 1-0 voorsprong kwam. Dat dit met 2 games boven de 10 gebeurde geeft wel aan hoe spannend deze wedstrijd was. In de tweede partij van de middag trok kopman Colin Rengers van Klimaatgroep Stars de stand weer in evenwicht door met 3-1 van Roel Bogie te winnen 1-1. Borna Kovac van Taverzo kreeg in zijn partij tegen Arnoud Meijer de wedstrijd zeker niet cadeau, maar won uiteindelijk wel met 3-1 waardoor de tussenstand bij de pauze 2-1 was voor de thuisspelende ploeg.

De partij tussen Stephan Tromer en Colin Rengers werd de 2e kraker van deze middag. In een boeiende wedstrijd waarin Tromer weer tot aan het gaatje moest gaan zorgde hij uiteindelijk wel voor het 3e punt van de thuisploeg 3-1. De laatste 2 wedstrijden van deze ontmoeting waren minder spannend en gingen uiteindelijk naar Borna Kovac (3-0 tegen Jan Tammenga) en Roel Bogie (3-1 tegen Arnoud Meijer). Waardoor er met 5-1 gewonnen werd door de regerend Landskampioen.

Klimaatgroep Stars is door dit verlies terug te vinden op de 6e plaats in de tafeltennis eredivisie. De verschillen zijn echter klein waardoor de doelstelling eindigen bij de eerste 4 zeker nog tot de mogelijkheden behoort. In Januari gaat de competitie weer verder.

Bron: Sportredactie Middelstum-info (6 december 2016) foto toestel Archief