Naar Archief 2016                                                                                                Naar Archief 2015

Gehavend Middelstum verliest in Onstwedde.

Een sterk gehavend Middelstum heeft zaterdag in Onstwedde opnieuw verloren. Na het verlies een week eerder tegen hekkensluiter SGV (1-2) wisten de mannen van Raymond Scholtens ook in het duel tegen Onstwedder Boys opnieuw niet te overtuigen. De Oost-Groningers trokken met 3-0 aan het langste eind. Een zege waarop niets viel af te dingen.

Op een dramatisch slecht veld, en met een sterk gehavende ploeg, wist Middelstum zaterdag zonder de geblesseerde spelers Thijs Hoeksema, Reint Kugel en Joris Visser geen potten te breken. Het elftal kwam door het gemis aan deze spelers gewoonweg kwaliteit te kort. Daarbij kwam ook nog eens een stukje inzet bij welke duidelijk vandaag niet aanwezig was bij de blauwhemden. Ieder duel werd bijna verloren, de ploeg van Scholtens liep voortdurend achter de feiten en tegenstander aan. Uitzondering hierop was doelman Youran Mus, hij keepte een puike wedstrijd en voorkwam vandaag een veel grotere nederlaag met een paar mooie reddingen.

Wedstrijdverslag

Is er nu paniek in de tent bij Middelstum? Nee dat zeker nog niet, al moet de ploeg wel waken dat er binnenkort weer eens punten gepakt gaan worden om niet naar de kelder van 4E af te dalen. Hopelijk komen er binnenkort weer wat geblesseerde spelers terug, al zal dat voor een enkeling niet weggelegd zijn. Reint Kugel zal zeker een jaar niet weer in actie komen, morgen gaat hij naar het ziekenhuis. Hij heeft een scheur opgelopen in zijn binnenste knieband zoals al gevreesd werd in de wedstrijd tegen SGV. Bij Thijs Hoeksema en Joris Visser zou het gaan om een hamstring blessure. Daar kwam vandaag nog eens een blessure van Wessel Oosterhoff bij, hij viel tijdens deze wedstrijd uit met een blessure aan de knie.

Door deze nederlaag is Middelstum een paar plaatjes gezakt op de ranglijst. De ploeg van Raymond Scholtens is nu terug te vinden op de 7e plek. Komende zaterdag sluit Middelstum de eerste helft van dit seizoen af met een thuiswedstrijd tegen Corenos uit Roodeschool. De aftrap van deze wedstrijd is om 14.30 uur op het sportpark aan de Coendersweg. U bent allen van harte welkom.

Bekijk HIER het fotoverslag welke is gemaakt door Freerk Moorlag van Onstwedde.info

Onstwedder Boys-Middelstum 3-0: 10. Koudstaal 1-0, 46. Meems 2-0, 66. Tipker 3-0.

Bron: Sportredactie Middelstum-info (4 december 2016)