Naar Archief 2016                                                                                                Naar Archief 2015

Kerstconcert Sterren Stralen.

Fanfare Concordia uit Middelstum geeft op 11 december haar jaarlijkse kerstconcert Sterren Stralen in de Hoeksteenkerk te Middelstum. Deze keer verleend zangeres Pearl Joan haar medewerking en daar is de fanfare maar wat trots op. Ook is het de eerste keer dat Concordia een groot concert geeft onder haar nieuwe dirigent Klaas van der Woude. Reden genoeg voor de Middelstumers om van dit concert een heus galaconcert te maken.

Sterren Stralen vormt een van de hoogtepunten in het muzikale jaar van Concordia. De inwoners van Middelstum en omstreken weten dit ook en weten al jaren de weg naar dit concert te vinden. Dat heeft zonder meer ook te maken met de bijzondere gasten. Zo was kunstfluiter Geert Chatrou te gast en gaf het vermaarde Roder Jongenskoor acte de présence. Dit jaar is beurt aan Peal Joan.

30112016SterrenStralen-2016

Pearl Joan zal bij velen bekend zijn onder haar dagelijkse naam Pearl Jozefzoon. Zij is regelmatig te bewonderen op televisie en werkt mee aan diverse theatershows en musicals geproduceerd door het musicalproductiebedrijf van Albert Verlinde. In 2010 deed Pearl mee aan het eerste seizoen van The Voice of Holland, waar ze opviel door haar loepzuivere stem en professionele performance. Tijdens Sterren Stralen zal ze zowel solistisch als samen met Concordia zijn te horen.

Voor Concordia is dit het eerste grote concert onder leiding van haar nieuwe dirigent Klaas van der Woude. Reden te meer om dit keer extra uit te pakken en de avond wat extra grandeur te geven. Dit zal blijken uit het galakarakter van de avond waarbij zowel de muzikanten als de zaal extra feestelijk zijn aangekleed. Uiteraard is de programmering geheel in kerstsfeer zodat dit concert de ideale opmaat is richting de komende kerstdagen.

Het concert vindt plaats op 11 december 2016 in de Hoeksteenkerk en begint om 19:30 uur. De zaal gaat open om 19:00 uur. De toegang bedraagt € 12,50. Donateurs betalen 10 euro. Kinderen tot 12 jaar mogen gratis van dit concert genieten. Kaarten zijn te bestellen bij een van onze leden of via contact@mvconcordia.nl

Bron: Muziek vereniging Concordia (30 november 2016)