Naar Archief 2016                                                                                                Naar Archief 2015

Klimaatgroep Stars opnieuw onderuit tegen de Salamanders.

In de eredivisie tafeltennis wist Klimaatgroep Stars zaterdag opnieuw niet te winnen van de Salamanders uit Wateringen. Na een knappe 2-0 voorsprong in de wedstrijd was het over en uit voor de thuisploeg uit Middelstum, en verloor de ploeg voor het eerst een thuiswedstrijd dit seizoen (2-4).

Niets leek erop dat Klimaatgroep Stars zaterdag de wedstrijd tegen de Salamanders zou gaan verliezen. Na twee partijen stond de formatie van coach Gert Stulp met 2-0 voor. Na een winstpartij voor zowel Colin Rengers op Siem v.d Valk en Arnoud Meijer op Jamshid Sedigh leek er geen vuiltje aan de lucht voor de Middelstumers. Het keerpunt in de wedstrijd was partij nummer 3 waarin Kamil Tomaszuk verloor van Casper ter Luun hierdoor werd de tussenstand bij rust 2-1 in het voordeel van de Middelstumers.

19092016Kamil-Tomaszuk

Kamil Tomaszuk had zaterdag duidelijk zijn dag niet tegen de Salamanders. (foto Archief)

Na de breek leek de thuisploeg haar kruit te hebben verschoten, en trokken de gastheren met 3 winstpartijen op rij de wedstrijd naar zich toe. De grootste verrassing van de middag was de winstpartij van Siem v.d. Valk op de Pool Tomaszuk (3-0). Thomaszuk had duidelijk een off day en was niet blij met zijn optreden in deze wedstrijd.

Door dit verlies is Klimaatgroep Stars gezakt naar positie 5 op de ranglijst. De verschillen zijn klein met Scylla en Smash’70 beide ploegen hebben slechts 1 punt voorsprong op Klimaatgroep Stars.

21112016Stand-TT-Eredivisie

Bron: Sportredactie Middelstum-info (21 november 2016) foto toestel Archief