Naar Archief 2016                                                                                                Naar Archief 2015

Vol verwachting klopt ons hart.

Menig kinderhartje zal de komende weken weer vol verwachting kloppen. Sinds gistermiddag is Sinterklaas en zijn pieten ook in Middelstum aangekomen. De Goedheiligman werd bij het haventje bij Herberg in de Valk opgewacht door een grote schare kinderen met hun ouders. Namens het dorp Middelstum werd Sinterklaas welkom geheten door Meindert Schollema.

 20112016Intocht-Sinterklaas-1

Na een rondtour door het dorp, waarbij de stoet begeleid werd door Concordia, werd Vita Nova aangedaan. Hier konden de kinderen t/m groep 4 feest vieren met Sinterklaas en zijn pieten. Sinterklaas had het duidelijk naar zijn zin en was ook heel blij dat hij alle kinderen uit Middelstum kon begroeten. De komende weken heb ik het heel druk met het bezorgen van alle pakjes die op jullie verlanglijstjes staan, maar daar krijg ik dan ook veel voor terug sprak Sinterklaas. Hij doelde hierbij op alle lachende gezichten van de kinderen.

 20112016Intocht-Sinterklaas-2

Wat mij betreft mogen jullie vanaf nu jullie schoen weer opzetten, maar overleg dit wel even met jullie ouders. Verder hoopt Sinterklaas dat ook de middenstand in Middelstum weer goede zaken doet in deze periode van het jaar. Met zijn slogan koopt elders niet voor Sint en Piet wat eigen dorp u bied. Na een gezellige middag in Vita Nova vertrok de Sint met zijn aanhang weer om op pad te gaan ter voorbereiding van zijn verjaardag.

 20112016Intocht-Sinterklaas-3

Middelstum-info en Middelstum TV waren aanwezig bij de intocht en maakten foto en video-opnames. Het FOTOVERSLAG kunt u nu al bekijken. De videobeelden van de intocht van Sinterklaas staan nu online. Klik op de knop video bekijken om de beelden te kunnen zien.

Video bekijken MTV klein

Bron: Team Middelstum-info (20 november 2016) foto toestel Janneke van der Laan