Naar Archief 2016                                                                                                Naar Archief 2015

Het einde is in zicht.
Herinrichting Middelstum bijna volledig klaar.

De laatste loodjes wegen altijd het zwaarst zegt men vaak. Zo is het ook met de herinrichting van ons dorp. Momenteel is men bezig met de afrondende fase van de Heerestraat en Delleweg. Nog maar een paar weken en dan zijn alle straten in de dorpskern vernieuwd.

12112016Herinrichting-1

Wij horen nu velen van uw denken, ja dat is mooi, maar hoe zit het met de rest van de straten in ons dorp waar geen onderhoud aan weg en riool heeft plaatsgevonden. Tja dat is de grote vraag, of de gemeente ook hier nog onderhoud gaat plegen is niet bekend.

Toch zijn er een hoop straten in ons dorp waar het nodige werk aan verricht zou moeten worden. Wij zijn dan ook zeer benieuwd hoe u als inwoner van Middelstum hier tegen aan kijkt. Waar zou volgens u wat moeten gebeuren op korte termijn? Woont u in een straat waar de weg en/of trottoir er hopeloos in ligt? Heeft u vaak last van wateroverlast of verstoppingen via het riool? Laat het ons dan weten, we leggen de ingezonden mails dan bij onze gemeente neer.

12112016Herinrichting-2

Stuur uw reacties naar ons op, dit kan via het contactformulier welke u bovenaan iedere pagina ziet staan. Van de werkzaamheden waar momenteel nog hard aan gewerkt wordt is door onze fotograaf een FOTOVERSLAG gemaakt. Tevens staan er op Middelstum TV weer een tweetal filmpjes online over de herinrichting welke eerder plaats hebben gevonden.

Bron: Team Middelstum-info (12 november 2016) foto toestel Janneke van der Laan