Naar Archief 2016                                                                                                Naar Archief 2015

Sinterklaas is een beetje ongerust.

Nog maar 9 nachtjes slapen en dan is het zover. Dan zal Sinterklaas in Middelstum aankomen bij het haventje bij Herberg in de Valk. Maar Sinterklaas is een beetje ongerust. Op zijn oproep aan de kinderen van Middelstum vroeg hij wie er voor hem wilde optreden. Hij schrok een beetje toen hij hoorde dat er nog maar weinig aanmeldingen waren binnen gekomen bij Middelstum-info.

09112016Sinterklaas-oproep

Ik had me er zo op verheugd, maar zoals het nu lijkt zijn er maar weinig kinderen die iets aan mij willen laten zien tijdens mijn intocht. Ik kan me bijna niet voorstellen dat er in Middelstum geen kinderen zijn die bijvoorbeeld kunnen zingen, dansen, goochelen of iets anders kunnen doen. Ik zou het heel erg leuk vinden als jullie mij op 19 november iets willen laten zien van jullie talent, ik wordt daar altijd heel erg blij van.

Meld je daarom nu aan voor een optreden voor Sinterklaas op 19 november. Aanmelden kan nog tot maandag 14 november. Kan ik op jullie rekenen?

Stuur je email naar mij op. Ik zie er naar uit om jullie allemaal weer te zien. Tot zaterdag 19 november.

Bron: Sinterklaas (10 november) foto toestelArchief