Naar Archief 2016                                                                                                Naar Archief 2015

Team Rising Sun nu ook in jouw supermarkt!

Nee hoor, te koop zijn we niet. Maar je kunt ons wel vinden bij Plusmarkt Tuitman, bij de flessenautomaat! De komende weken kun je door op de gele knop te drukken ons helpen geld in te zamelen voor ons doel Opgeven is geen optie. We zijn erg blij met Johan dat hij ons op deze manier helpt.

06112016Plusactie-TeamRisingSun

We hebben al heel wat bedrijven gevonden die ons begrijpen waar en voor wie we geld inzamelen. Daar zijn we dan ook heel blij mee, want zonder al die steun en donaties kunnen wij het ook niet.

Ook komt het moment steeds dichterbij dat wij als team in aktie komen. Allerlei activiteiten staan er gepland. Zoals de kerstmarkt op 9 december in ’t Schienvat te Kantens. Wij gaan dan onze Alp d’huzes-broden weer verkopen. Als je zeker wilt zijn van een broodje dan kun je ze nu alvast bestellen. Dat kan via email (harrietwassink@hotmail.com), maar mag ook door een briefje in de brievenbus bij fam. Bulthuis aan de Heerestraat 30 te doen. Vergeet niet je naam, telefoonnummer en het aantal broden dat je wilt bestellen op te schrijven. Ophalen kan op 9 december tussen 17 uur en 19 uur bij fam. Bulthuis of kom langs op de kerstmarkt van 19 uur tot 22 uur, daar is Team Rising Sun ook met de Alp d’huZes-broden en zelfontworpen kerstkaarten.

Er hebben zich al 17 verkopers aangemeld, maar als je ook nog wilt komen om te verkopen dan kun je er nog wel bij: hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Opgeven kan ook via het zelfde mailadres.

Op 11 december zijn we te vinden in ’t Zielhoes van Noordpolderzijl, ook daar is een kerstmarkt. Maar in een hele andere sfeer. Dat maakt ons als team Rising Sun niet uit, wij voelen ons overal thuis. Zo ook in Middelstum op Middelstum info! Fijn dat we elkaar hier soms treffen en even bijkletsen, tot ziens, tot de volgende keer! Team Rising Sun.

Bron & foto: Team Rising Sun (6 november 2016)