Naar Archief 2016                                                                                                Naar Archief 2015

Bedrijvigheid in ijsbaangebouw.

In het clubgebouw van de IJsvereniging ijsbaan Middelstum wordt momenteel hard gewerkt aan de renovatie van de toiletgroep. Met de renovatie van de toiletgroep gaat een lang gekoesterde wens van de vereniging in vervulling. De bestaande toiletgroep is geplaatst bij de bouw van het ijsbaangebouw aan de Korenlaan en was aan vervanging toe.

02112016IJsbaan-Gebouwtje-1 02112016IJsbaan-Gebouwtje-2

Een groep leden van de vereniging is dagelijks in het gebouw te vinden, om de werkzaamheden die zelf gedaan kunnen worden zelf uit te voeren. Daarnaast is na een voorinschrijvingsprocedure bouwbedrijf van Dijken uit Middelstum aangetrokken als uitvoerder van de opbouwwerkzaamheden. De ijsvereniging is blij met de subsidie welke voor dit initiatief is ontvangen van het Loket Leefbaarheid Groningen.

logoloketleefbaarheidgroningen

Bijgaand enkele foto’s van voorwerkzaamheden welke inmiddels zijn verricht en over enige tijd zullen resulteren in een geheel gemoderniseerde toiletgroep voor de IJsvereniging IJsbaan Middelstum.

Bekijk het FOTOVERSLAG van de werkzaamheden.

Bron & foto's: IJsbaan Middelstum (2 november 2016)