Naar Archief 2016                                                                                                Naar Archief 2015

We hebben iets te vieren.
Na maanden van overlast weer bereikbaar.

Het is komende vrijdag 28 en zaterdag 29 oktober feest aan het Colpende de Burchtstraat en de Grachtstraat in Middelstum. Na maanden van "overlast" door de werkzaamheden van de herinrichting van Middelstum kan het winkelend publiek nu eindelijk weer voor de deur bij de winkeliers parkeren. Het vegen en poetsen behoord gelukkig weer tot de verleden tijd.

 27102016Herinrichting-1

De werkzaamheden op de hoek van het Colpende de Burcht en Grachtstraat zijn na vele maanden afgerond. De laatste puntjes worden vandaag op de spreekwoordelijk I gezet. Dat werd tijd ook. Veel dorpsgenoten in het dorp hoorde je mopperen over deze werkzaamheden die volgens velen veel te lang zijn geweest op dit belangrijke "knooppunt"  in het winkelhart van ons dorp.

27102016Middelstum-Folder-A

27102016Middelstum-Folder-B

Gelukkig is de overlast nu voorbij en kunnen we gaan genieten van deze mooie nieuw bestrate wegen. De winkeliers zijn vrijdag tot 20.00 uur geopend en vanaf 17.00 uur is er snert met roggebrood. Zaterdag is er naast veel sfeer en acties in deze straten ook een hoop gezelligheid. U bent dan ook van harte uitgenodigd.

27102016Herinrichting-2

We nemen u nog even mee in een FOTOVERSLAG waar u de werkzaamheden die verricht zijn in de afgelopen maand kunt bekijken. 

Bron: Team Middelstum-info/Winkeliers (27 oktober 2016) foto toestel Yme Arends