Naar Archief 2016                                                                                                Naar Archief 2015

"Herfstwandeling Plus" met kunst en soep.
Zaterdag 5 november 11.00 uur.

Het is weer tijd voor een mooie herfstwandeling met de huisarts en zorgverleners van het Gezondheidsplein Middelstum, en deze keer lopen we het ‘dorpsommetje' rond Middelstum. U bent van harte welkom, cliënt of geen cliënt. Deelname is gratis.

De tocht gaat rond Middelstum, iedereen is van harte welkom en deelname is gratis. De wandeling heet 'Plus', want er valt niet alleen te genieten van het lopen zelf, maar ook van de blik van een kunstenaar op de omgeving.

11042016Gezondheidsplein-0

Kunstenares Francine Schrikkema wandelt mee en zal onderweg vertellen hoe zij naar het landschap kijkt en hoe zij die impressies vertaalt in haar schilderijen.. Francine is gefascineerd door het noordelijk landschap. Ze schildert landschappen en stillevens, vaak enigszins abstract, maar altijd geïnspireerd op wat ze ziet. Haar werk was onlangs nog te bewonderen op Ewsum, bij Kunstmonument Loppersum en Usquert Monumentaal.

Na afloop staat er voor de liefhebbers een lekkere kop warme soep klaar in het Gezondheidsplein. Verzamelen en vertrek is om 11.00 uur vanaf het Concordiaplein. De wandeling is 6,6 km lang en duurt ca. 1,5 uur. Omdat we om het dorp lopen, is het altijd mogelijk eerder terug te keren. Weer of geen weer, we gaan, dus neem indien nodig een paraplu, regenkleding of laarzen mee.

Wilt u het ons voor 31 oktober laten weten als u meedoet? Klik HIER om u op te geven via de mail. U kunt ook bellen of sms-en naar: 06 54380214.

Bron: Gezondheidsplein Middelstum (26 oktober 2016) foto toestel Archief