Naar Archief 2016                                                                                                Naar Archief 2015

Ondernemer dient schadeclaim in bij gemeente Loppersum.

Ondernemer Edith Hof van Schapenvel heeft een schadeclaim ingediend bij de gemeente Loppersum. Haar winkel aan de Heerestraat is nu helemaal onbereikbaar geworden. Men heeft het nodig gevonden de stoep weg te halen, zonder mij als winkelier hiervan in kennis te hebben gesteld. In één woord gezegd BEZOPEN!

 20102016Edith-Hof-1

En dit gaat nog twee maanden duren... Ik hoop dat dat een realistische schatting is. De aangekondigde vier werkdagen van het kruispunt met Colpende is immers ook al uitgelopen richting vier WERKWEKEN...

Ik ben boos. De gemeente schuift het af op de nutsbedrijven, maar in mijn idee is het toch zo dat de opdrachtgever de leiding heeft en houdt? De middenstand wordt van de regen in de drup gebracht door de eigen gemeente. Dieptriest aldus Edith Hof in een verklaring aan onze redactie.

 20102016Edith-Hof-2

Vandaag reageren beide partijen voor de camera van Middelstum TV. Later meer hierover. Bekijk HIER de foto's van de werkzaamheden van de herinrichting in Middelstum.

Bron: Edith Hof (20 oktober 20165) foto toestel Jannes Klaassen