Naar Archief 2016                                                                                                Naar Archief 2015

Ze hebben mijn woning vernield!
Ik waarschuw iedereen: zet alle afspraken op papier.

Piet en Liesbeth de Winter waren de afgelopen week veel in het nieuws omdat hun huurhuis na de grote renovatie en verduurzaming op veel plaatsen schade had.

TV Noord schonk er aandacht aan en Piet en Liesbeth werden benaderd door veel landelijke TV stations die er aandacht aan wilden schenken. Hier hadden ze echter geen trek in. Wel wilde Piet graag in gesprek met Middelstum TV om te laten zien wat hem en zijn vrouw was overkomen. “Ik wil mijn huis terug zoals het voor die tijd was” zei Piet een aantal keren, “ Dat is toch niet te veel gevraagd?”

13022016Ploegersweg-1

Ook ging Middelstum TV in gesprek met de opdrachtgever van deze renovatie het CVW uit Appingedam. Persvoorlichter en woordvoerder Arjan van de Leur doet uitleg voor de camera van Middelstum TV. Uiteraard wilden we ook graag met de uitvoerder van dit project om tafel om hier over te praten de firma van Wijnen. Zij wilden echter niet voor camera reageren.

Bekijk via de knop video bekijken hieronder onze reportage.

Video bekijken MTV klein

Bron: Team Middelstum-info (19 oktober 2016) foto toestel Archief