Naar Archief 2016                                                                                                Naar Archief 2015

Cantatedienst op 6 november in Huizinge.

Haar bewogen leven staat centraal in de uit elf delen opgebouwde Oogstcantate. De teksten zijn weer van de hand van Barbara de Beaufort; Kees Steketee tekende voor de muziek. De uitvoering vindt plaats in een cantatedienst op 6 november, de week van de Dankdag, in de kerk van Huizinge.

18102016Oogstcantate

Uiteraard zingt de Johannes de Dopercantorij o.l.v. Kees Steketee (zie foto hieronder). Uit het koor vervullen enkele solisten (Gera van der Hoek, Barbara de Beaufort, Roely van Leeuwen en Jan Smid) de rollen van Ruth, No├Âmi, Orpa en Boaz. Voorganger in de dienst is Just van Es. De instrumentale begeleiding is in handen van Kees Steketee (orgel) en Jolanda Tuma (sopraansax). U bent van harte welkom.

18102016Cantorij-Huizinge

De aanvang is 16:30 uur. De kerk is open vanaf 15:45 uur. Bij vorige gelegenheden was de belangstelling groot. Er dreigden zelfs bezoekers niet meer bij te kunnen. Om dat te voorkomen is het raadzaam om op tijd aanwezig te zijn.

De toegang is gratis. Wel is er een collecte bij de uitgang!

Bron & Foto: Roelie van Leeuwen (18 oktober 2016)