Naar Archief 2016                                                                                                Naar Archief 2015

DIO drogisterij Marja sleept u
door de drukke decembermaand heen.

Het einde van het jaar nadert met rasse schreden. Voor de meeste mensen een gezellige tijd maar ook vaak een heel drukke. De medewerkers van DIO drogisterij Marja zijn graag bereid om u door de drukke decembermaand heen te slepen.

17102016DioMarja

Ze bieden de mogelijkheid aan om scholen, bedrijven, sportclubs en verenigingen te ontzorgen. U kunt namelijk de complete Sinterklaasdrukte aan hen uitbesteden. Zij pakken alle cadeaus voor u in om ze vervolgens op locatie te bezorgen. Als dat geen service in........ Het enige wat u nog moet doen is een bijpassend gedichtje schrijven. Dus laat u door alle Sinterklaasdrukte niet de kop gek maken maar laat de cadeaus aan DIO drogisterij Marja over.

Deze actie geldt niet alleen voor bedrijven en instellingen maar zeker ook voor de particulier. Want zoals altijd kunnen zowel jong als oud bij ons terecht. We zien u graag verschijnen. Voor vragen kunt u altijd bij ons terecht!

Bron: Het team van DIO drogisterij Marja (17 oktober 2017)