Naar Archief 2016                                                                                                Naar Archief 2015

Opnieuw succesvolle afsluiting klusseizoen begraafplaats.
Maar hoe moet dat nu met al die vrouwen?

De hamvraag was vanmorgen toch wel: Hoe zal het gaan met al die vrouwen waarvan de man weer veel meer thuis is? Het klussen op de begraafplaats is immers voorbij? Piet Huitsing wist het antwoord wel: “Dan motten ze maor bie mekoar op visite goan”

09102016Begraafplaats-1

Op zaterdagmorgen 8 oktober werd het klusseizoen begraafplaats Middelstum officieel afgesloten. Dhr. Huizenga (voorzitter klusteam begraafplaats) blikte in het kort terug.:

Hij bedankte al die vrijwilligers die dit voor het derde jaar mogelijk hebben gemaakt. “Dankzij deze kroonjuwelen ligt deze begraafplaats er nu zo prachtig bij” Ook dankte hij de gemeente Loppersum en alle sponsoren die dit mogelijk maakten. “Er is hier een klus geklaard door een groep mensen die dit doen met passie en inzet. Ze moeten nu even stoppen omdat de winter er aankomt, maar eigenlijk willen ze helemaal niet stoppen”

09102016Begraafplaats-2

Namens de gemeente Loppersum bedankte wethouder Pier Prins ook alle vrijwilligers voor hun grootse inzet. Hij mocht het seizoen officieel afsluiten. Hij deed dit door een grote zak met grint naar de winteropslag te brengen.

Daarna was er koffie met gebak en een hoop gezelligheid.

09102016Begraafplaats-3

Voor de vrijwilligers was de dag daarna nog niet afgelopen. Er werd een excursie gemaakt langs een aantal begraafplaatsen in de omgeving. Hiervan later verslag. Bekijk het FOTOVERSLAG welke gemaakt is van deze ochtend.

Bron: Team Middelstum-info (9 oktober 2016) foto toestel Jannes Klaassen