Naar Archief 2016                                                                                                Naar Archief 2015

Inspectie en reinigen riool in Middelstum.

De gemeente Loppersum heeft firma Van der Valk en De Groot uit Wolvega opdracht gegeven om het riool in de volgende straten in Middelstum te reinigen en te inspecteren:

Korenlaan, Akkerstraat, Kwekerstraat, Ploegersweg, Vlaslaan, Boerdamsterweg, Coendersweg, Zuiderstraat, Hemonystraat, Delleweg, Klaproosstraat, Groensingel, Meidoornlaan, De Bosrand, Berkenlaan, Plataanlaan, Colpende, Florastraat, Hippolytuslaan, Oosterburen en Streekje.

28092016Rioolinspectie

Dit vindt plaats van dinsdag 27 september tot woensdag 14 oktober 2016, tussen 07.00 en 17.00 uur. De riolering wordt met hoge druk gereinigd. Een enkele keer kan het voorkomen dat de binnen riolering van uw woning wordt leeggezogen. Dit kan een rioollucht in het huis veroorzaken. Door alle waterkranen even te laten lopen en het toilet door te spoelen, komt er weer water in het waterslot en is de afsluiting met het gemeentelijk riool hersteld. Het kan ook voorkomen dat water in het toilet of de gootsteen omhoog komt of door overdruk lucht ontsnapt (spatten, borrelen). Door het deksel van het toilet gesloten te houden, kunt u de overlast voorkomen.

Als in uw straat twee gele/oranje tankwagens aan het werk ziet, adviseren wij u om tijdens deze werkzaamheden geen gebruik te maken van het toilet. Let op: het kan gebeuren dat de tankwagens tweemaal in uw straat komen.

Bron: Gemeente Loppersum (28 september 2016) foto toestel valkdegroot.nl