Naar Archief 2016                                                                                                Naar Archief 2015

Schenking aan inbrengwinkel Koor€Rinkel.

Tijdens de medewerkersvergadering van afgelopen woensdag 21 september werd het programma na de pauze verzorgd door mevrouw Johanna Muurling. Zij is purser bij de KLM en vliegt in die functie de hele wereld over. Zij hield een lezing over Wings of Support.

25092016-Logo-Wingsof Support

Wings of Support is een organisatie die opgezet is door werknemers van de KLM. Over de hele wereld steunt Wings of Support projecten die tot doel hebben alleenstaande kinderen betere kansen te bieden in hun leven. Dat kan door middel van opvang, onderdak, onderwijs, voeding, maar ook liefde en bescherming. Alles wordt bekostigd uit eigen middelen van de KLM werknemers, en donaties.

Mevrouw Muurling is al jaren vaste klant bij Koor€Rinkel. Heel veel kinderkleding, schoenen, gebruiksvoorwerpen e.d. zijn in de loop der jaren door haar meegenomen naar projecten overal in de wereld.

Het was een erg boeiende en verhelderende presentatie en het was erg leuk op foto’s te zien dat in grote zakken onze plastic bekers en andere spullen op een vliegveld ergens in India stonden. De KLM-medewerkers brengen deze spullen in hun vrije tijd tussen twee vluchten naar de projecten.

Stichting Stem doneert in natura aan Wings of Support, maar overweegt ook meer te gaan doen. Zo werken we dus al jaren een beetje samen. Na afloop van haar lezing is namens de medewerkers van de winkel een waardebon, te besteden in de winkel, aangeboden.

10032016Gezondheidscentrum-Hogeland

Voor Stichting Stem/Koor€Rinkel had mevrouw Muurling een verrassing: een financiële bijdrage van Gezondheidscentrum Het Hogeland voor een stellingkast waarmee we de winkel wat efficiënter kunnen inrichten. Een grote wens van het bestuur. Hartelijk dank daarvoor!

Bron: Inbrengwinkel Koor€Rinkel (25 september 2016) foto toestel Archief (foto 2) & Google