Naar Archief 2016                                                                                                Naar Archief 2015

Honden nemen zwembad in beslag.
Vaargroep Ekenstein geeft demonstratie.

Op zaterdagmiddag 3 september was het zwembad weer voor alle honden uit Middelstum en omgeving. Een groot aantal honden en hun baasjes togen dan ook naar het zwembad om te genieten van een heerlijk middagje zwemmen. Het was dan ook een drukte van belang. De honden genoten en de baasjes vaak nog veel meer. Plezier voor twee dus.

 06092016SlotweekendZwembad-1

Om de sfeer helemaal compleet te maken stonden er aan de rand van het zwembad een aantal kraampjes opgesteld waar informatie te verkrijgen was over het houden van honden. Ook was er voor iedereen weer koffie of thee. Het werd weer een prachtige middag. Alle baasjes kregen na afloop iets lekkers mee voor een hond. En dat viel bij de meeste honden goed in de smaak!

 06092016SlotweekendZwembad-2

Zondagmiddag gaf vaargroep Ekenstein demonstraties met hun modelbootjes. Een prachtig gezicht om deze "vaak eigen gemaakte modellen" in het zwembad te zien. Het weer leek eerst roet in het gebeuren te gooien maar gelukkig viel het achteraf gezien erg mee. En zo kwam er een einde aan weer een prachtig zwemseizoen. Omdat het weer deze week nog meewerkt is besloten om het zwembad nog een week langer open te houden. 

Van deze beide evenementen is een FOTOVERSLAG gemaakt. Teven zijn er video-opnames gemaakt van alle activiteiten rondom het zwembad dit weekend. Door op de knop hieronder Video Bekijken te klikken kunt u deze beelden bekijken.

Video bekijken MTV klein

Bron: Team Middelstum-info (6 september 2016) foto toestel Jannes Klaassen & Janneke van der Laan