Naar Archief 2016                                                                                                Naar Archief 2015

Zwemseizoen 2016 gezellig afgesloten.
Applaus voor al die vrijwilligers.

Vrijdagavond 2 september werd het zwemseizoen 2016 officieel afgesloten. Dat betekent niet dat er de komende tijd niet meer gezwommen kan worden. De vrijwilligers hebben namelijk besloten om ook de komende week nog gewoon open te blijven: Badmeester Gerard Mulder: “Het wordt nog schitterend weer de komende dagen en dan is het natuurlijk zonde om dicht te zijn. We konden het rooster makkelijk rond te krijgen dus we gaan gewoon nog een weekje door. En wees niet bang dat het water na het honden zwemmen vies is want we gaan het gewoon helemaal reinigen.”

03092016Zwembad-1

Het werd een gezellige slotavond met hanengevechten, broodjes hamburger en een hele hoop gezelligheid. En het was dan ook een drukte van belang: badmeester Marten de Vries: “ We hebben ondanks de matige zomer een prachtig seizoen gedraaid. Vorig jaar waren er 5600 bezoekers. Dit jaar zullen we met nog een goede week voor de boeg waarschijnlijk dicht bij de 9000 komen. Een aantal om trots op de zijn.

03092016Zwembad-2

Het zwembad ligt er dan ook schitterend bij en de inzet van de groep vrijwilligers is groot. Badmeester Rob Ellens: “Er staat een geweldige gretige groep mensen klaar om dit bad draaiende te houden. Voor alle activiteiten stonden de vrijwilligers klaar om te helpen.”

03092016Zwembad-3

Het hele weekend staan er nog activiteiten op de rol. Vandaag (zaterdag) mochten de honden vanaf 14.00 zwemmen en zondag zijn de bootjes van vaargroep Ekenstein aan de beurt ook dit evenement begint om 14.00 uur. De video-opnames welke gemaakt zijn van het slotweekend zijn volgende week bij ons te zien, tevens zullen we dan de foto's van het hondenzwemmen en Vaargroep Ekenstein online gaan zetten. De foto's van vrijdagavond kunt u inmiddels wel bekijken via ons FOTOVERSLAG van die avond.

Middelstum kan terug kijken op een zwemseizoen dat mogelijk is gemaakt door een hele grote groep vrijwilligers. Wij van Middelstum-info maken een diepe buiging voor ze en geven ze een heel hard applaus.

Bron: Team Middelstum-info (3 september 2016) foto toestel Jannes Klaassen