Naar Archief 2016                                                                                                Naar Archief 2015

Nieuwe winkel voor Martjesmarkt.

Ruim een jaar heeft ze gezeten aan de overkant van de straat op nummer 32. Gistermorgen opende Marjolein Drent haar nieuwe onderkomen voor Martjesmarkt in het voormalige pand waar Groepspraktijk Fysiotherapie den Ommelanden gehuisvest was. Met dit pand heeft de eigenaresse van Martjesmarkt gelijk een hoop meer ruimte gekregen, en dat was nodig ook, gezien het grote succes van haar winkel in 2e hands kleding.

01092016Martjesmarkt-1 

Ik hoop dat ik hier weer jaren vooruit kan zegt Marjolein. Het succes van haar Martjesmarkt was dusdanig groot dat haar onderkomen aan de overkant van de weg simpelweg te klein was geworden. Nu heb ik tenminste ook nog opslagruimte voor mijn kleding welke ik direct niet in de winkel kwijt kan.

 01092016Martjesmarkt-2

Voor degene die gisteren niet in de gelegenheid zijn geweest om een kijkje te komen nemen, de winkel aan de Menthedaweg heeft dezelfde openingstijden gehouden als voorheen. Onze fotograaf heeft gisteren alvast een bezoekje gebracht en maakte een klein FOTOVERSLAG.

Bron: Team Middelstum-info (1 september 2016) foto toestel Janneke van der Laan