Naar Archief 2016                                                                                                Naar Archief 2015

Bijeenkomst Emmaüscursus.

Bedum/Kantens/Middelstum - Voor iedereen die niet zoveel af weet van de Bijbel en het christelijk geloof maar er wel nieuwsgierig naar is, begint er in oktober in de regio Bedum/ Middelstum/ Kantens weer een Emmaüscursus.

DeDamsteeMiddelstum

Deze cursus start met 5 avonden waarna er de mogelijkheid is om verder te gaan. De cursus wordt gegeven op een avond die vastgesteld wordt in overleg met de deelnemers. Deelname is gratis en vrijblijvend. Om een idee te geven van wat de cursus inhoudt, is er op dinsdag 27 september een informatieavond in de CGK in Kantens aan de Langestraat nr. 25 en in Bedum op woensdag 28 september in gebouw ‘Thedema’, aan de Thedemastraat 18.

Tenslotte kunt u ook nog terecht op donderdag 29 sept. in Middelstum, in ‘De Damstee’, Boerdamsterweg12A. Alle avonden beginnen om 20.00 u. Opgeven is niet nodig, de koffie staat klaar.

Als u meer informatie wilt, kunt u ook contact opnemen met Sieta Prins, tel. 0595- 551275 of via www.emmauscursushoogeland.nl.

Bron: Janneke Prins (1 september 2016) foto toestel Archief