Naar Archief 2016                                                                                                Naar Archief 2015

Zwemseizoen loopt bijna ten einde.

Aan alle "leuke" dingen komt eens een einde. De zomervakantie zit er na dit weekend weer op voor de lagere scholen en het VMBO. Ondanks het warme zomerweer van de afgelopen dagen gaat ook het zwembad binnenkort haar deuren weer sluiten. Nog één week kan men genieten van het bad aan de Coendersweg, maar dan is het weer afgelopen voor dit jaar.

 260820106Zwembad-1

Gelukkig konden de kinderen de afgelopen dagen langer zwemmen dan normaal gesproken mogelijk is. De vrijwilligers hadden het bad namelijk 's morgens al vanaf 11.00 uur open. Er werd gretig gebruik van gemaakt, met name door de wat jongere kinderen met hun vader of moeder die voordat de speelweek kinderen kwamen rustig een baantje konden trekken en met hun krost konden spelen. Bekijk het FOTOVERSLAG welke op woensdag en donderdag gemaakt zijn.

260820106Zwembad-2

Het zwembad sluit op vrijdag 2 september. Op deze dag wordt een oude traditie weer in ere hersteld, en kan men mee gaan doen aan het paalvechten boven het zwembad. Op zaterdag 3 september kunnen de honden zich als laatsten nog even uitleven in het bad. Ook deze middag ziet er anders uit dan u gewend bent. Kijk voor meer informatie naar de FLYER van het Zwembad Middelstum.

 260820106Zwembad-3

Bron: Team Middelstum-info (26 augustus 2016) foto toestel Janneke & Jaap van der Laan