Naar Archief 2016                                                                                                Naar Archief 2015

Praktijkdag Fotografie.

BIESSUM – Wie tips en trucs wil krijgen om mooiere foto’s te maken, kan op zaterdag 1 oktober terecht bij fotografe Yolanda Wals. Zij geeft weer een Praktijkdag Fotografie in Biessum en Uitwierde. De dag duurt van 9.00 tot 16.00 uur en is zowel geschikt voor mensen met een spiegelreflexcamera als mensen met een compactcamera.

25082016YolandaWalsFotografie

Zaken als scherp/onscherp, sluitertijden, belichting, beeldopbouw en compositie komen tijdens de praktijkdag aan de orde. Er gaat een fotomodel mee, zodat naast landschaps- en natuurfotografie in Biessum en Uitwierde ook ‘mensenfotografie’ geoefend kan worden. Voor mensen met een spiegelreflexcamera: tijdens de cursusdag wordt gewerkt met de basisprincipes van de spiegelreflexcamera, zoals diafragma en sluitertijd. De cursisten, die de workshop reeds hebben gevolgd, waren zeer enthousiast. “We hebben in één dag enorm veel geleerd”, was de algehele reactie. “We weten nu de mogelijkheden van onze spiegelreflexcamera te benutten en hoeven niet meer de automaatstand te gebruiken.”

Er zijn nog enkele plaatsen vrij op zaterdag 1 oktober. De kosten zijn 90 euro inclusief koffie/thee, lunch en borrelhap. Mail voor informatie en opgave naar yolanda.wals@home.nl.

Bron: Yolanda Wals Tekst en Fotobureau (25 augustus 2016)