Naar Archief 2016                                                                                                Naar Archief 2015

BOLCHRYSANTEN-ACTIE Malletband Concordia Middelstum.

Om het nieuwe muziekseizoen fleurig te starten, zullen de leden van de malletband Concordia uit Middelstum huis-aan-huis gaan in Middelstum en omgeving om bolchrysanten te verkopen. De actie zal plaatsvinden van woensdag 31 augustus tot en met vrijdag 2 september vanaf 18.00 uur en zaterdagochtend 3 september. Belangstellenden kunnen een bolchrysant aan de deur kopen, via leden bestellen of zelf halen bij de loods van Harm Bruin aan de Trekweg 16-B te Middelstum.

22082016Bolchrysanten

Het bijzondere aan deze actie is het bezoek aan de buitenwijken: Toornwerd, Huizinge, Fraamklap, Boerdam & Westerwijtwerd. Hier zal de bolchrysanten-actie omlijst worden met een muzikale rondgang van de malletband. Met hulp van enthousiaste vrijwilligers zal geprobeerd worden zoveel mogelijk geld in te zamelen om onder andere uitbreiding en vernieuwing van het (straat) instrumentarium voor alle geledingen van de malletband te kunnen bekostigen.

22082016Malletband

Bron & foto's: Malletband Concordia Middelstum (22 augustus 2016)