Naar Archief 2016                                                                                                Naar Archief 2015

'Swim Challenge Bedum'

Dit jaar organiseert zwemvereniging Aqua Bedum op zaterdag 27 augustus “Swim Challenge Bedum”, een actie voor Groningen Swim Challenge. Groningen Swim Challenge zet zich voor het tweede jaar in voor het UMCG Kanker Researchfonds met de slogan: Zwem kanker de wereld uit! Het UMCG Kanker Researchfonds steunt kankeronderzoek in het UMCG. De onderzoeken hebben als doel de ziekte te voorkomen, meer genezing mogelijk te maken en de kwaliteit van leven met de ziekte te verbeteren.

21082016Swimchallange-1

Op zaterdag 27 augustus starten we spectaculair van 10.00 uur tot 14.00 uur met een wipout-baan van 17 meter! Opgave is niet nodig. De kosten zijn € 5,00 per deelnemer. Dit bedrag is de eerste basis aan sponsoring voor het UMCG Kanker Researchfonds. Natuurlijk wordt er gezwommen om zoveel mogelijk geld op te halen. Daarom is het van groot belang dat iedere deelnemer zoveel mogelijk sponsoren zoekt.
Deze spectaculaire baan is geschikt voor alle leeftijden!

Vanaf 15.00 uur beginnen we met de 1-uursetafette. Een zwemactiviteit voor groepen die in estafettevorm tegen elkaar strijden, om in 1 uur zoveel mogelijk meters te zwemmen. Inschrijfgeld voor deze estafette is
€ 15,00 per team. Dit bedrag is ook de eerste basis aan sponsoring voor het goede doel. Ook hierbij is het natuurlijk de bedoeling dat ieder team zoveel mogelijk sponsoren gaat zoeken voor jullie deelname. Maak een team van familieleden, vrienden, buren of bijvoorbeeld collega's en kom gezellig een uurtje zwemmen op zaterdagmiddag 27 augustus! Een team bestaat uit minimaal 6 personen en maximaal 10 personen.
Zowel het team met het hoogste sponsorbedrag, als het team met de meest gezwommen meters zal in de prijzen vallen.

21082016Swimchallange-2

Ook onze eigen olympisch kampioen Ranomi Kromowidjojo, zal haar medewerking verlenen aan deze geweldige dag! Ranomi is haar zwemcarriere heel lang geleden begonnen bij onze vereniging! Aan het einde van de dag hoopt de zwemvereniging Aqua Bedum een geweldig bedrag te mogen doneren aan het UMCG Kanker Researchfonds. Het opgaveformulier voor de 1-uursestafette en de sponsorformulieren, alsmede overige informatie is te vinden op de site van de vereniging: www.aqua-bedum.nl/swimchallengebedum.

Wordt het olympische shirt van Ranomi, gesigneerd door vele zwemmers, jouw eigendom? Of zwem jij straks met een prachtige badmuts van Ranomi?

Kom dan op 27 augustus naar het zwembad in Bedum!

Bron & foto's: Swim Challenge Bedum (21 augustus 2016)