Naar Archief 2016                                                                                                Naar Archief 2015

Toeristen weten Middelstum te vinden.
Een plaats om trots op te zijn.

Steeds meer toeristen en dagjesmensen weten “ons mooie” Middelstum te vinden. Regelmatig zie je toeristen op één van de vele bankjes in het dorp zitten. Vaak drinken ze dan een kopje koffie uit een eigen meegebrachte thermoskan. Het zit er altijd sfeervol en gezellig uit. Ook zie je weer vaker bootjes door het Boterdiep varen. Het Haventje wordt ook vaak pleisterplaats aangedaan. Woensdag 17 augustus lagen er zelfs de hele dag twee bootjes. De eigenaren vermaakten zich prima op het grasveld met koffie / thee en veel gezelligheid.

19082016Toeristen-1

Het beleidsplan van de gemeente Loppersum om het toerisme in de gemeente te verbeteren begint zijn vrachten af te werpen. En dat kan ook bijna niet anders met al die mooie nieuwe wandel- en fietspaden.

Heeft u mooie tips en foto’s van plaatsen uit Middelstum e.o. die toeristen beslist moeten zien?

19082016Toeristen-2

Stuur ze dan naar ons toe want we plaatsen ze graag op onze site en op Facebook. Want we zijn toch allemaal een beetje trots op onze mooie Groningen?

Bron: Team Middelstum-info (19 augustus 2016) foto toestel Jannes Klaassen