Naar Archief 2016                                                                                                Naar Archief 2015

IJs en lekkere hapjes. Laat de zomer maar komen.

De zomervakantie staat weer voor de deur, het moment waarbij 2 ondernemers uit Middelstum ieder jaar weer even bij stil willen staan. Bij Drogisterij Marja en Twinset-Fashion is het een traditie aan het worden een week voor de "grote" uittocht. Vele aanbiedingen en het winkelend publiek alvast een beetje in de vakantiestemming laten komen.

 10072016Zomerinluiden-1

Met tal van aanbiedingen kon men nog even een slag slaan bij deze twee ondernemers. De vakantie is al duur genoeg volgens Marja en Renate. We willen in deze dure tijden graag iets terug doen voor onze klanten, vandaar deze traditie.

 10072016Zomerinluiden-2

Voor de deur van beide winkels aan de Grachtstraat stond een groot gedeelte van de dag een "ouderwetse" ijscoboer die gratis ijs uitdeelde aan het winkelend publiek. Er weer gretig gebruik van gemaakt zoals in het FOTOVERSLAG is te zien.

 10072016Zomerinluiden-3

Beide dames hopen dat iedereen een fantastische en zonnige vakantie heeft, en iedereen ook gezond en wel weer terugkomt in ons mooie dorp.

Bron: Team Middelstum-info (10 juli 2016) foto toestel Janneke van der Laan