Naar Archief 2016                                                                                                Naar Archief 2015

Swim Challenge Bedum.
Doet u ook mee?

Dit jaar organiseert zwemvereniging Aqua Bedum op zaterdag 27 augustus voor het eerst ‘’, een actie voor Groningen Swim Challenge. Aqua Bedum is een zwemvereniging waar zwemmen en het plezier hoog in het vaandel staan. Onder het motto, “zwemmen is voor iedereen”, bieden wij verschillende zwempakketten aan in de sub-verenigingen; Reddingsbrigade Boei ’77, Z.P.C. Ducdalf en Aqua Fun Bedum.

Aqua Bedum is altijd zeer maatschappelijk betrokken geweest, d.m.v. het organiseren van verschillende goede doelen-evenementen. Dit jaar hebben we gekozen voor ‘Groningen Swim Challenge’. Groningen Swim Challenge zet zich voor het tweede jaar in voor het UMCG Kanker Researchfonds, met de slogan: Zwem kanker de wereld uit! Het UMCG Kanker Researchfonds steunt kankeronderzoek in het UMCG. De onderzoeken hebben als doel de ziekte te voorkomen, meer genezing mogelijk te maken en de kwaliteit van leven met de ziekte te verbeteren.

04072016SwimChallengeBedum

‘Swim Challenge Bedum’- WipeOut-baan
De WipeOut-baan is open van 10.00 tot 14.00 uur, opgave is niet nodig. De kosten zijn € 5, – per deelnemer. Dit bedrag is jullie eerste basis aan sponsoring voor het UMCG Kanker Researchfonds. Natuurlijk wordt er gezwommen om zoveel mogelijk geld op te halen. Dus zorg dat je voldoende donateurs hebt verzameld op het sponsorformulier, door een eenmalige bijdrage te vragen aan familie en/of vrienden! Geschikt voor alle leeftijden, kinderen zonder diploma onder begeleiding. Sponsorgeld dient voorafgaand aan de challenge bij aanmelding te worden ingeleverd.

‘Swim Challenge Bedum’- 1-uursestafette
Wij dagen jullie uit om mee te doen aan de 1-uursestafette. Een zwemactiviteit voor groepen die in estafettevorm tegen elkaar strijden, om in 1 uur zo veel mogelijk meters te zwemmen. De estafette zal vanaf 15:00 uur van start gaan. Inschrijfgeld is €15,00 per team. Dit bedrag is jullie eerste basis aan sponsoring voor het UMCG Kanker Researchfonds.

Natuurlijk wordt er gezwommen om zoveel mogelijk geld op te halen. Dus zorg dat je voldoende donateurs hebt die jullie voor een vast bedrag voor jullie deelname. Zowel het team met het hoogste sponsorbedrag, als het team met de meest gezwommen meters zal in de prijzen vallen.

Belangrijke informatie 1-uursestafette.
Hier vind je alle benodigde belangrijke informatie voor jullie deelname aan de 1-uursestafette van zaterdag 27 augustus 2016.

Locatie: Zwembad ‘De Beemden’, Sportlaan 22, 9781 CL Bedum
Tijdstip: Vanaf 15:00 uur (graag aanwezigheid melden) Teamsamenstelling:

- Een team bestaat uit 6-10 personen
- 1 teamleider (dit kan ook een zwemmer zijn) Kosten: €15,00 per team (direct te voldoen via banktransactie) Inschrijven:
Via bijgevoegd formulier ‘Aanmelden 1-uursestafette’ of via de website: www.aqua-bedum.nl/swimchallengebedum
Aanmelden kan tot uiterlijk 17 augustus 2016
Inschrijfgeld dient direct na opgave te worden overgemaakt op rekeningnummer NL 98 RABO 0305814168 t.n.v.: Aqua Bedum, o.v.v. jullie teamnaam. Sponsorgelden dienen voorafgaand aan de 1-uursestafette te worden afgegeven bij de organisatie, of uiterlijk 17 augustus 2016 via banktransactie op het eerder genoemde rekeningnummer te zijn overgemaakt.

 

Graag zien wij jullie zaterdag 27 augustus a.s. in het zwembad van Bedum, en hopen dan een geweldig bedrag aan het UMCG Kanker Researchfonds te kunnen doneren. Kijk voor meer informatie op www.aqua-bedum.nl/swimchallengebedum of www.groningenswimchallenge.nl. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via email info@aqua-bedum.nl.

Bron: Aqua Bedum (4 juli 2016)