Naar Archief 2016                                                                                                Naar Archief 2015

Fun skate Middelstum (nog) geen succes.
Maar we gaan zeker door.

Henk en Jos (De organisatoren van Fun Skate Middelstum) hadden er zin in. Al ruim voor half 8 stonden ze klaar op het Concordiaplein om de skaters te ontvangen. Ze hadden een prachtige route uitgezet en die maar liefst 50 maal gekopieerd. “En dan maar hopen dat we er genoeg hebben” zei Henk nog. Alles was verder perfect georganiseerd. De organisatoren droegen veiligheidshesjes, Jos had voor de muziek gezorgd en Henk had (als gediplomeerd EHBO er een verbandtrommel in zijn rugzak. Alles in huis voor een prachtige skate avond.

18062016FunSkate-1

Er was echter één klein probleempje: Om kwart voor waren er nog steeds geen skaters en stonden de twee mannen een beetje eenzaam en alleen op een zonnig Concordiaplein.
“ Zal er dan helemaal niemand komen?” vroeg Jos iets wat moedeloos?

“ De reclame was zo perfect en ons berichtje op Facebook werd bijna 1000 keer gelezen” zei Henk nog hoopvol.

Maar ’t bleef stil en rustig. Met enige hoop werd er naar een rode Ford gekeken die het plein op reed. Er stapten twee toch iets wat oude mensen uit waarvan er eentje met een rollator liep. Niet de meest ideale skate partners.

Maar gelukkig daar kwam Jannie Kooistra uit Rottum aangesneld.

18062016FunSkate-2

“Ik zat om half acht nog aan tafel, maar dit wilde ik niet missen. Ik heb ze jaren niet onder gehad maar ik ga lekker mee”

Ze kreeg alle hulp van de twee organisatoren, want als je jaren niet op skates hebt gestaan valt het niet mee om die kniebeschermers e.d. goed onder te krijgen.

Om precies acht uur vertrok het drietal.

18062016FunSkate-3

Maar Henk zei vooraf nog even: “ We houden de moed er in en gaan gewoon door. Over een tijdje proberen we het gewoon weer. In Groningen is dit een groot succes dan moet dit toch ook in Middelstum kunnen”

Volgende activiteit wordt gepubliceerd op deze site en op facebook.

Bron: Team Middelstum-info (18 juni 2016) foto toestel Jannes Klaassen