Naar Archief 2016                                                                                                Naar Archief 2015

Popsongs in een klassiek jasje.
19 juni Hippolytuskerk Middelstum.

Zondagavond 19 juni treedt in de Hippolytuskerk te Middelstum het duo 'Just Fantasy' op . Net als vorig jaar weer met de succesformule 'Popsongs in een klassiek jasje'. Sopraan Marjon Strijk en organist Henk Veldman hebben zich gespecialiseerd in de uitvoering van popmuziek waarbij het kerkorgel als 'band' wordt ingezet.

11062016Just-Fantasy

Vorig jaar leverde dat een mooie concertreeks op waarvan het programma is vastgelegd op de cd 'Saving all my love for you'. Dit jaar toeren ze met een nieuw programma het hele land door. Vanzelfsprekend zullen in Middelstum ook nummers van de cd ten gehore worden gebracht, zoals de titelsong 'Saving all my love for you' van Whitney Houston. Teksten over de pijn van de liefde, over bedrog, over verlangen. Marjon weet door haar expressieve manier van zingen de teksten zo voor het voetlicht te brengen dat ze niet alleen verstaanbaar zijn, maar ook nieuw gaan leven. Het kerkorgel blijkt een prachtig begeleidingsinstrument te zijn dat de snerpende gitaren en de dreunende drums uitstekend kan vervangen. Tophits van Adele, Billy Joël, David Bowie, The Beatles en vele vele anderen.

Aanvang 19.30 uur, toegang € 8,-. Het belooft net als vorig jaar een spetterend concert te worden.

Bron & foto: Henk Veldman (11 juni 2016)