Naar Archief 2016                                                                                                Naar Archief 2015

Louter tevreden gezichten bij de Hippolytusrun.

De woensdagavond door de ijsvereniging ijsbaan Middelstum georganiseerde Hippolytusrun is een groot succes geworden. Tweehonderd en dertig deelnemers bij de senioren en ongeveer zeventig basisscholieren maakten er samen met het aanwezige publiek een mooie happening van.

09062016Hippolytusrun-1

De gehele dag was de organisatie bezig geweest om zowel het parcours als de start en finish op het ijsbaanterrein in orde te krijgen. De inzet van de actieve ijsvereniging werd beloon met een goede opkomst van zowel deelnemers als toeschouwers. De deelnemers vinden het parcours in Middelstum één van de mooiste. Dit door het afwisselende karakter. Gerard Vos uit Appingedam en Marjan Oostinga uit Eelde wisten de twee ronden van vijf kilometer als snelsten te voltooien. De vijf kilometer trimloop kende in Harmen Stam (Ten Boer) en Daniëlle Hoogvliet (Scharmer) de snelste deelnemers. De jeugd liep zich tijdens de voorafgaande sponsorloop de longen uit het lijf om zoveel mogelijk ronden op het ijsbaanterrein af te leggen voor het goede doel. Meindert Schollema verzorgde het startschot en deed na afloop de prijsuitreiking.

09062016Hippolytusrun-2

De organisatie kan terugzien op een zeer geslaagde vijftiende editie van de Hippolytusrun. Op de website van het Ommelander Loopcircuit (www.ommelanderloopcircuit.nl) is meer te lezen over de Hippolytusrun en zijn binnenkort foto’s van de loop te zien.

09062016Hippolytusrun-3

Onze fotograaf was bij de Hippolytusrun aanwezig en maakte een FOTOVERSLAG.

Bron: Team Middelstum-info (9 juni 2016) foto toestel Jannes Klaassen