Naar Archief 2016                                                                                                Naar Archief 2015

Hippolytushal feestelijk geopend.

Zaterdagmiddag 4 juni werd de Hippolytushal feestelijk officieel geopend. Middelstum heeft er met de fraaie nieuwe sporthal een voorziening bij waar de inwoners van ons dorp met recht trots op kunnen zijn. De middag werd aan elkaar gepraat door spreekstalmeester Rob de Waard (directeur Huis voor de Sport Groningen).

 05062016sporthal-1

Eerst gaf hij de jeugdleden van de verenigingen die gebruik maken van de Hippolytushal de gelegenheid hun zegje te doen over hun ervaringen met de nieuwe hal. Zij waren zonder uitzondering bijzonder positief. Vervolgens waren het Jeanet Edelkoort (voorzitter van de Stichting Sportvoorziening Middelstum), Bé Schollema (wethouder van de gemeente Loppersum) en gedeputeerde Nienke Homan die aan het woord kwamen. Tussendoor deed een groep kinderen een dansact welke door de massaal aanwezige bezoekers enorm werd gewaardeerd.

05062016sporthal-2

Na dit alles overhandigde wethouder Bé Schollema symbolisch de sleutel van de nieuwe sporthal aan Stichtingsvoorzitter Jeanet Edelkoort. Daarmee was de officiële opening een feit. Vervolgens lieten de basisschoolkinderen tijdens sportclinics zien hoe blij ze zijn met de gloednieuwe sporthal. Na het genot van een hapje en drankje maakten velen gebruik van de mogelijkheid de sporthal te bezichtigen en te genieten van de sportclinics in en rond het sportgebouw.

 05062016sporthal-3

’s Avonds was het DJ Peter die er in de kantine een gezellige boel van maakte. Middelstum-info was aanwezig bij de opening van de Hippolytushal en maakte voor u een FOTOVERSLAG. Het team van Middelstum TV maakte tijdens deze middag en avond filmopnames welke u later deze week kunt gaan bekijken op onze website.

Bron: Team Middelstum-info (5 juni 2016) foto toestel Abe Kampen