Naar Archief 2016                                                                                                Naar Archief 2015

Ruim tweeduizend bezoekers voor brocante & lifestylefair.

De parkeerplaats bij Ewsum stond zaterdag 28 mei bomvol, er moest zelfs uitgeweken worden naar een stuk land naast de borg om alle bezoekers te kunnen bergen. Voor de tweede keer werd er een brocante en lifestylfair gehouden tijdens de 2e Streekproductenmarkt van dit jaar. Het werd een groot succes met meer dan 2000 bezoekers.

30052016Streekproductenmarkt-1 

De markt die georganisserd werd door de Streekproductenmarkt in samenwerking met All Seasons Bloemen en Meer bleek opnieuw een schot in de roos te zijn. Vele middenstanders uit Middelstum zelf, en een groot aantal deelnemers met hun strekproducten vanuit het land boden hun waar aan. Ook voor de kleine bezoeker aan de markt was er voldoende te zien en te beleven. Zij konden o.a terrecht bij Kinderdagverblijf "Het Merelhuis"om zich creatief uit te leven (zie foto)

 30052016Streekproductenmarkt-2

Voelen, proeven en beleven het kon allemaal op deze markt die meer en meer aantoond een aanwinst te zijn voor onze regio. Het weer werkte deze zaterdag geweldig mee en de mensen genoten volop. Voor degene die niet geweest zijn heeft ons team een mooi FOTOVERSLAG en Video-opnames gemaakt zodat u kunt zien wat u heeft gemist.

30052016Streekproductenmarkt-3

De volgende markt op het landgoed van Ewsum zal zijn op zaterdag 25 juni aanstaande. Wie weet treffen wij u dan ook "weer" aan.

Bron: Team Middelstum-info (30 mei 2016) foto toestel Janneke van der Laan