Naar Archief 2016                                                                                                Naar Archief 2015

Na regen kwam zonneschijn.
Wandelvierdaagse Middelstum afgesloten met mooi weer.

Het zit er weer op, de avondwandel4daagse in Middelstum. Donderdagavond werden de lopers binnen gehaald door de malletband van Concordia. Het wandelfestijn mocht zich dit jaar verheugen met een groot aantal deelnemers. De meeste wandelaars verkozen de route van 5 kilometer per avond.

 29052016Wandel4daagse-1

Begon de week met slecht weer, op de slotavond was het heerlijk wandelweer en het zonnetje scheen nog volop. Op deze slotavond kon men, indien men hier zin aan had, verkleed deelnemen aan het wandelfestijn. Aan de oproep van de organisatie om verkleed de laatste avond mee te lopen werd goed gehoor geven zoals u op de videobeelden kunt zien die gemaakt zijn door Middelstum TV.

 29052016Wandel4daagse-2

Voor sommige lopers was de avondwandel4daagse een mooie training in aanloop naar de diverse wandeltochten die Nederland kent, denk hierbij bijvoorbeeld aan de Tocht om de Noord en de Nijmeegse 4daagse. Na afloop werden de deelnemers bij het Hippolytushoes binnen gehaald door familieleden die vaak klaar stonden met een bloemtje, of voor de kleinere lopers iets lekkers. Al met al niets anders dan tevreden gezichten op de laatse dag van de 4daagse van Middelstum.

U kunt de videobeelden van de 4daagse HIER bekijken. Bekijk het door ons gemaakte FOTOVERSLAG van de Wandel4daagse van Middelstum.

Bron: Team Middelstum-info (29 mei 2016) foto toestel Janneke van der Laan