Naar Archief 2016                                                                                                Naar Archief 2015

Vierde elftal VV Middelstum Kampioen.
Maar wel met een vervelende bijsmaak.

Zaterdagmiddag 21 mei werd het vierde elftal van de VV Middelstum kampioen in zijn klasse. Een prestatie van formaat natuurlijk. Maar ook een kampioenschap met een vervelend bijsmaakje: De Blauwhemden gingen met een comfortabele 3-0 voorsprong de rust in en de wedstrijd leek gespeeld. Toch werd het ruim 20 minuten voor het eindsignaal nog 3-1 en kort daarna zelfs 3-2. Zouden die laatste 10 minuten dan nog het feestje bederven vroeg menigeen zich af?

22052016Vierde Kampioen-1

Bij deze 3-2 kwam één van de spelers van de Heracliden echter ernstig in botsing met de keeper van Middelstum. Een hele vervelende botsing met grote gevolgen voor de speler van de Heracliden. Hij moest per ambulance worden afgevoerd naar het ziekenhuis. De wedstrijd werd niet verder uitgespeeld en Middelstum was kampioen. Een kampioenschap die men toch graag op een andere manier gestalte had gegeven.

22052016Vierde Kampioen-2

Omdat de toestand van de speler van de Heracliden niet dermate ernstig was werd er alsnog een feestje gevierd. En dat begint natuurlijk altijd met een traditionele rondrit op een boerenwagen.

Daarna bleef het nog lang onrustig op het sportpark.

Onze fotograaf was aanwezig op het sportpark en maakte een FOTOVERSLAG.

Bron: Sportredactie Middelstum-info (22 mei 2016) foto toestel Jannes Klaassen