Naar Archief 2016                                                                                                Naar Archief 2015

Rommelmarkt en Open Dag "De Cederborg" Middelstum.

De Cederborg in Middelstum organiseert op zaterdag 21 mei een grote rommelmarkt (deur open om 10 uur). Ook worden er streekproducten te koop aangeboden en De Cedershop is open met leuke vintage cadeau-artikelen. Verkocht wordt allerhande huisraad, verlichting, tuinmeubels, kleine koelkastjes, maar ook bouwmaterialen. De opbrengst van deze dag is voor de Kwasizabantu Zending in Zuid-Afrika, waar de Cederborg mee verbonden is.

17052016Cederborg Middelstum

Het voormalige beheerdersechtpaar Jan en Iris de Bruin is recent naar de zendingspost in Zuid-Afrika verhuisd. Jan de Bruin heeft daar een bediening gekregen bij de opvang van straatjongeren. Hun taken in De Cederborg worden overgenomen door Jan Willem en Marieke Mout, waarmee u op 21 mei ook kennis kunt maken tijdens de Open Dag. Jan Willem en Marieke Mout waren ook betrokken bij het begin van De Cederborg en hebben tot 2002 in Middelstum gewoond, waarnaar zij nu weer teruggekeerd zijn.

17052016Flyer Cederborg

Tijdens de Open Dag is er ook meer informatie verkrijgbaar over het werk van de Kwasizabantu Zending en De Cederborg. U bent van 10.00-16.00 uur hartelijk welkom in De Cederborg te Middelstum. Er is koffie en koek en gelegenheid voor ontmoeting.

De Cederborg is gelegen aan de Hippolytuslaan 2, 9991 AK in Middelstum.

Bron: De Cederborg (17 mei 2016) foto toestel Archief