Naar Archief 2016                                                                                                Naar Archief 2015

Meezingavond in Middelstum op donderdag 12 mei.

Samen zingen, het is een mooie ervaring. Als koorleden van het Hippolytuskerkkoor doen we dit, onder leiding van dirigent Oleg Morozov, met veel plezier wekelijks op de donderdagavond. We willen jou/u graag laten delen in deze ervaring. Dat willen we doen door het organiseren van een Meezingavond.

Een avond waarbij je/u welkom bent om eens een avond tussen koorleden te staan en mee te zingen. Ervaring is niet nodig, iedereen is welkom om een avondje sfeer te proeven en eens te ervaren hoe het is om samen meerstemmig te zingen, met elkaar mee te zingen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Roelien Tjalsma (tel. 0595-552123).

03052016Meezingavond

Mocht je/u daarna die sfeer en ervaring nog wat langer willen meemaken dan kan dat. Tot de zomerstop zullen de repetities dan zogenoemde open-repetities zijn. Je/u kunt dan een poosje ‘proefdraaien’ en bekijken of het lidmaatschap van het Hippolytuskerkkoor voor jou/u een mooie invulling van de donderdagavonden zou kunnen zijn.

We hopen op een mooie Meezingavond met elkaar en hopen jou/u te mogen verwelkomen op donderdagavond 12 mei !!

Bron: Hippolytuskerkkoor (3 mei 2016)