Naar Archief 2016                                                                                                Naar Archief 2015

Koudste Koningsdag sinds jaren.
Maar wel heel erg knus en gezellig.

Het was een erg verstandig besluit van SOOM om het Koningsfeest te verplaatsen naar de Damstee Kerk. De weersvooruitzichten waren dermate ongunstig dat een feestje buiten vast letterlijk en figuurlijk in het water zou vallen.

27042016Koningsdag-1

Na de traditionele aubade op het plein voor op het plein van de kerk werden de activiteiten al snel binnen voortgezet. En dat was maar goed ook want de eerste regen viel al met bakken uit de lucht. Op de vrijmarkt werden er goede zaken gedaan en er waren tal van leuke binnen activiteiten. Vooral het schminken werd een groot succes. Een lange rij (vooral meisjes) stond te wachten tot ze mochten plaatsnemen op de stoel.

27042016Koningsdag-2

Hennie Toolsema die gisteren een Koninklijke Onderscheiding kreeg ook nog onverwachts een bezoek van de Malletband van Concordia die haar een feestelijke en welverdiende groet brachten.

27042016Koningsdag-3

Kortom: het werd een koude maar toch erg geslaagde Koningsdag. De complimenten aan SOOM en het bestuur van de Damstee kerk zijn dan ook zeker op zijn plaats. In de korte tijd die er voor stond organiseerden ze toch maar weer een geweldig feest voor de kinderen en alle inwoners van Middelstum.

27042016Koningsdag-4

Middelstum-info maakte de volgende FOTOREPORTAGE van Koningsdag 2016. Ook kregen we van één van onze vaste bezoekers enkele foto's opgestuurd welke we u HIER kunt zien.

Bron: Team Middelstum-info (28 april 2016) foto toestel Jannes Klaassen