Naar Archief 2016                                                                                                Naar Archief 2015

Vrijwilligers gezocht voor
groepsverzorging en avondmaaltijd.

Voor de groepsverzorging en avondmaaltijd in het Zonnehuis Hippolytushoes, zijn wij op zoek naar enthousiaste, behulpzame vrijwilligers om het huidige team op een positieve manier te kunnen ondersteunen.

Het Zonnehuis Hippolytushoes wil graag een positieve bijdrage leveren aan de wens van ouderen om de dagelijkse momenten van eten en drinken in een rustige sfeer te kunnen nuttigen. Dat is op dit moment lastig, daar wij niet voldoende vrijwilligers hebben die ons helpen.

Hippolytushoes

Wij zoeken:
Enthousiaste vrijwilligers die ons willen ondersteunen bij het laten ervaren van sfeervolle eet en drink momenten. Op de groepsverzorging gaat het om de tijden van 08.30 uur tot 13.00 uur. Voor het avondeten in het restaurant gaat het om de tijden van 16.45 uur tot 19.00 uur.

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die deze activiteit willen ondersteunen zowel, in het weekend als door de weeks.

Wat staat er tegenover?
U doet leuk en zinvol werk, dat zeer gewaardeerd wordt door de bewoners en medewerkers. U krijgt de kans zichzelf te ontplooien. U komt in een leuk team met collega-vrijwilligers en beroepskrachten. Daarnaast bent u tijdens de uitvoering van uw vrijwilligerswerk verzekerd (WA en ongevallen).

Heeft u interesse of wilt u meer weten over deze vacature? Neem dan contact met op met Marianne Ubbink of Astrid Blaauwwiekel. Telefoonnummer; 0595-406777

Wij ontmoeten u graag en tot ziens op onze locatie Hippolytushoes te Middelstum.

Bron: Zonnehuis Hippolytushoes (21 april 2016) foto toestel Archief