Naar Archief 2016                                                                                                Naar Archief 2015

Tentdienst PKN Kerk zeer geslaagd.

Op zondag 10 april werd er hard gewerkt om de tent van Sunsation helemaal schoon te vegen en klaar te maken voor een tentdienst, waar het popkoor Ripa uit Zeerijp ’s middags kwam optreden. Het thema van de dienst was: “Hoe waait de wind vandaag?” Stap voor stap werden we meegenomen naar situaties in het menselijk bestaan, die te vergelijken zijn met de wind. Heb je tegenwind of wind mee, stormt het in je leven of geniet je van een heerlijke bries?

14042016Foto Tentdienst

Het koor zong popliederen met een boodschap van onder anderen U2, Robbie Williams, J. Legend. Veel mensen herkenden snel de melodie en sommigen zongen mee. De liederen en de bijbel teksten werden aan elkaar gekoppeld. De kinderen hadden op school ook een aantal liederen geoefend, zoals “een wijs man bouwde zijn huis” en “Ben je groot of ben je klein”. Samen zongen we met de kinderen mee.

De kinderen hadden op school een flyer gekregen en die mochten ze inleveren in een bakje, welke behoorde bij een ringnummer van een postduif. Na de dienst werden de duiven losgelaten en een spannend moment brak aan. Welke duif vloog het snelst naar huis terug? Voor de winnaar een prijs!

De eerste prijs was voor Ellis Verstraete uit Uithuizermeeden
De tweede prijs Umut Türkmen en Sophie Groeneveld, beiden uit Middelstum
De derde prijs voor Abdulazziz Akleif uit Middelstum en Jolien Post uit Ten Boer

Van deze tentdienst is een FOTOVERSLAG gemaakt.

Bron & foto's: PKN Middelstum (14 april 2016)