Naar Archief 2016                                                                                                Naar Archief 2015

Try-out concert Jeugdmalletband Concordia Middelstum.

Het B ensemble van de malletband Concordia onder leiding van Richard Gerringa geeft op vrijdagavond 15 april een Try-out concert in het clubgebouw aan G. Alberdastraat te Middelstum. Ook zal het C ensemble welke bestaat uit de jongste leerlingen van zich laten horen.

13042016Concordia-1

Dit concert wordt gegeven omdat het B ensemble een dag later op 16 april deelneemt aan het Open Nederlands Slagwerk Kampioenschap (ONSK) te Nunspeet. De afgelopen tijd is er druk gerepeteerd op de dinsdagavonden en heeft men een studieweekend gehouden. Vorig jaar heeft het B ensemble van Concordia ook mee gedaan aan het ONSK en werd toen kampioen in de basisklasse. Dit jaar willen ze hun titel verdedigen en ze hopen natuurlijk dat de ONSK schaal weer meegenomen kan worden naar Middelstum. Dit project is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van Stichting Stem.

13042016Concordia-2

Wilt u de jeugdigen van Concordia beluisteren dan bent u van harte uitgenodigd voor het Try-out concert. De entree is gratis en het concert begint om 20.00 uur.

Bron & foto's: Concordia (13 april 2016)