Naar Archief 2016                                                                                                Naar Archief 2015

Voorbeschouwing Scylla - KlimaatgroepᴼStars.

Aanstaande zondag heeft KlimaatgroepᴼStars de mogelijkheid ook voor volgend seizoen zeker te zijn van een plaats in de Eredivisie tafeltennis. Er zal dan opnieuw gewonnen moeten worden van Scylla uit Leiden, de nummer vijf van de Eredivisie dit seizoen. Afgelopen zondag wist KlimaatgroepᴼStars de heenwedstrijd met een klinkende 3-0 zege in haar voordeel te beslissen.

De 3-0 zege van KlimaatgroepᴼStars in de heenwedstrijd zorgt voor veel vertrouwen bij de Middelstumers, die aanvankelijk als absolute underdog de play-downs ingingen. Coach Gert Stulp had aangegeven vertrouwen te hebben in een goede afloop, maar zo’n duidelijke overwinning had werkelijk niemand verwacht.

290220165Jan Tammenga

Scylla zal er aanstaande zondag, gesteund door het thuispubliek, alles aan doen om een beslissingswedstrijd uit het vuur te slepen. Wil Scylla dit bewerkstelligen, dan moet er deze keer wel gewonnen worden van KlimaatgroepᴼStars.

Het belooft een erg spannende ontknoping te worden van een enerverend Eredivisie seizoen. Als KlimaatgroepᴼStars niet wint aanstaande zondag, wordt er op zondag 17 april een beslissingswedstrijd gespeeld, opnieuw tegen Scylla in Leiden.

Bron: KlimaatgroepᴼStars (7 april 2016) foto toestel Archief